Palautusehdot

Asiakkaalla on kuluttajana oikeus peruuttaa verkkokaupasta ostamansa tavarat ja palvelut kuluttajansuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tavaroiden ja palveluiden vastaanottamisesta ilmoittamalla tästä Dogscentille kirjallisesti. Maksun palautus tehdään sille maksutavalle, mitä alkuperäisessä maksussa on käytetty.

Digitaaliset palvelut

Digitaalisten palveluiden, esimerkiksi verkkovalmennusten tai luentojen osalta 14 päivän peruuttamisaika alkaa kyseistä digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Asiakkaalla ei kuitenkaan ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on aloitettu sähköisesti ennen peruuttamisajan päättymistä. Verkkovalmennuksen ja luentojen osalta sisällön toimittaminen katsotaan aloitetuksi silloin, kun asiakas avaa verkkovalmennuksen tai luennon sen alkamisajankohdan jälkeen tai välittömästi mikäli kyseessä on nauhoite. Asiakas voi käyttää digitaalisia palveluita koskevaa peruuttamisoikeuttaan ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@dogscent.fi.

Ajanvaraukset

Sovitun ajan voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 24h ennen varattua aikaa, muussa tapauksessa perimme peruutuksesta 50% palvelun hinnasta.