Verkkoklinikka

Koiran koulutusta verkossa

Koiran koulutusta verkossa

Verkkoklinikka on juuri sinua varten, joka tarvitset apua koirasi käyttäytymisen kanssa etänä.
Etsitään todelliset syyt verkkoklinikalla

Verkkoklinikalla emme vain pyri kitkemään pois ”oireita” ja ongelmallista ulkoista käytöstä, vaan kaivautumaan niiden todellisiin syihin. On aiheellista kiinnittää huomiota ongelmien synnyn taustalla oleviin asioihin.

Verkkoklinikalla

Verkkoklinikalla saat ohjeita lemmikkisi liikunnan, ruokavalion ja ympäristön muutoksiin, uudelleen kouluttamiseen, aktivointiin ja käyttäytymisterapiaan. Tärkeintä on oppia ymmärtämään lemmikin käyttäytymisen syyt ja oppia itse käyttäytymään loogisesti koiran näkökulmasta katsottuna.

Koiraterapeutti verkossa

Koiraterapeutti toimii perheessä koiran ja ihmisten välisenä tulkkina. Mikäli omat taidot eivät riitä, on aika kutsua apuun koirien käyttäytymisen asiantuntija. Verkkoklinikan kautta saatte oikeanlaiset ohjeet koirasi koulutukseen.

Valitse sopivan mittainen aika

Ongelman laajuudesta johtuen valitse joko 30min tai 1 h aika. Mikäli olet epävarma paljonko koulutus vaatii aikaa, ole yhteydessä kouluttajaan ennen ajan varaamista.

Usein kysyttyä

Mitä käynnillä tapahtuu?

Vastaanotolla saat ohjeita koirasi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Teemme tarvittavia toimenpiteitä lemmikkisi liikunnan, ruokavalion, aktivoinnin ja virikkeistämisen ja ympäristön muutoksiin. Saat apua koirasi uudelleen kouluttamiseen ja käyttäytymisterapiaan. Tärkeintä on oppia ymmärtämään lemmikkinsä käyttäytymisen syyt ja huomioimaan koiran tarpeet, jotta yhteiselo koiran kanssa sujuisi mahdollisimman mutkattomasti.

Koiraterapeutti toimii perheessä koiran ja ihmisten välisenä tulkkina. Yleisesti koulutuksissa koulutetaan omistajaa kouluttamaan omaa koiraansa. Verkkokonsultaation jälkeen saat kirjalliset ohjeet koulutuksen tueksi.

Pituus

Pituus

Mitä palveluun sisältyy?

30min mittainen verkkokonsultaatio, jossa saat apua koirasi kouluttamiseen tai pieniin käytösongelmiin esim. sisäsiisteysongelmat, karkailu, haukkuminen

Verkkokonsultaatio sisältää:

Ennakkokartoituslomakkeen käsittelyn Videopuhelun avulla tapahtuvan konsultoinnin, jossa saat ohjeet koirasi koulutukseen Kirjalliset ohjeet ja koulutussuunnitelman

Hanki apua helposti verkossaVerkkoklinikalla saat avun helposti kotisohvalta käsin

Koiran kanssa elämän tulisi olla mahdollisimman mutkatonta. Se on tavoitteemme. Siksi autamme Sinua koirasi käyttäytymisongelmien kanssa.

Varaa aika