Ohituskurssi

Kesto 12kk

Mitä opit kurssilla?

Onko koirasi haasteita toisten koirien ohittamisessa? Toisten koirien ohittamisongelmat ovat yleisin koiranomistajien kokema käyttäytymisongelma. Ohitusongelmat tekevät yleensä lenkkeilystä epämiellyttävää ja vievät lenkkeilyn ilon, kun koira reagoi ympäristössä oleviin muihin lenkkeilijöihin haukkumalla, remmissä kiskomalla tai sinkoilemalla. Remmissä rähisevä koira voi olla vaaraksi niin itselleen, taluttajalle kuin ympäristöllekin. Haluatko, että lenkkeily koirasi kanssa olisi rentoa ja mukavaa? Haluatko opettaa koirallesi toisten koirien ohittamisen taidon? Nyt se on mahdollista verkkokurssimme avulla.

Oletko jo kokeillut erilaisia keinoja, mutta tuloksetta?

Oletko yrittänyt jo erilaisia keinoja tuloksetta? Olet ehkä kokeillut houkutella koiraasi makupaloin ohi toisista koirista? Kieltänyt huonosta käyttäytymisestä? Yrittänyt vältellä ohitustilanteita ja etsinyt keinoa koirasi käyttäytymisen muuttamiseen? Me emme tarjoa pikakeinoja, tarjoamme apua pysyvään muutokseen koirasi ohitusongelmiin. Verkkokurssilla saat monia erilaisia vinkkejä koulutuksen tueksi, joista voitte valita juuri Sinun koirallesi sopivimmat ohjeet.

Ohitusongelmat ovat yksi yleisimmistä koirien käyttäytymisongelmista

Olen koko urani ajan työskennellyt pääosin koirien käyttäytymisongelmien parissa. Kolmasosa asiakkaistani pyytää apua koiran ohitusongelmiin. Et siis ole yksin ongelman kanssa. Ongelma on päivittäinen, koska koiran kanssa pitää lenkkeillä joka päivä, monta kertaa päivässä. Pahimmillaan ohitusongelmat vievät ilon koko lenkkeilystä. Nyt sinulla on mahdollisuus saada muutosta koirasi ohitusongelmiin.

Eroon ohitusongelmista

Loimme tämän verkkokurssin, jotta voisimme auttaa mahdollisimman koiranomistajia yleisimmän koirien käyttäytymisongelman kanssa. Verkkokurssin materiaalit on kuvattu ohitusongelmista kärsivien koirien avustuksella. Tule harjoittelemaan uudenlainen tapa toisten koirien ohittamiseen opetuskoiriemme avustuksella.

Kenelle verkkokurssi sopii?

 • Koirien omistajille, joiden koirilla on haasteita toisten koirien ohittamisessa.
 • Koirien omistajille, joiden koirat reagoivat voimakkaasti ympäristöön ja muihin tielläliikkujiin. Vaikka videon materiaali on ensisijaisesti kuvattu toisten koirien ohitusongelmiin, toimivat samat menetelmät myös muiden tielläliikkujien ohittamisen harjoitteluun, kuten pyörien, juoksijoiden ja rullalautailijoiden ohittamiseen.

Ohitusongelmat vievät ilon lenkkeilystä. Tule opiskelemaan koirasi kanssa uusi taito toisten koirien ohittamiseen ja löytäkää yhteinen lenkkeilyn ilo uudelleen.

Usein kysyttyä

Olemme jo kokeilleet kaikkea. Mitä uutta verkkokurssi tarjoaa?

Jos olisit kokeillut jo kaikkea, ei sinulla voisi enää olla haasteita koirasi remmikäyttäytymisen kanssa. Valmennus sisältää 20 opiskelumoduulia, miten voit kokonaisvaltaisesti saada apua koirasi ohitusongelmiin. Yksittäiset neuvot tai harjoitukset eivät tuo kokonaisvaltaista apua. Siksi tarjoamme sinulle laajat ja kattavat ohjeet koulutuksen tueksi.

Sopiiko harjoitukset pennulle?

Harjoittelu on suunnattu ensisijaisesti täysi-ikäisille koirille, mutta valitsemalla moduuleista koirallesi sopivat harjoitteet, sopivat ne myös pentujen remmikäyttäytymisen harjoitteluun. Pennun kanssa harjoitellaan paljon perustaitoja. Suosittelemme sinulle pentukurssiamme, jossa käydään läpi myös ohitusharjoituksia pennulle sopivien harjoitteiden avulla. Mikäli käyttäytymisestä on muodostunut pennullesi jo opittu tapa toimia, silloin tämä verkkokurssi on täsmäisku ohitusongelmien koulutukseen.

Mihin koulutusmenetelmä perustuu?

Kyseessä ei ole mikään yksittäinen koulutusmenetelmä vaan kokonaisuus koirien käyttäytymistieteestä parhaiksi koettuja menetelmiä käyttäytymisen muuttamiseksi. Koulutuksessa huomioidaan koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi, koiran ympäristön muutokset ja koulutusmenetelmät perustuvat uuden toivotun käyttäytymisen vahvistamiseen ja tukitaitojen opettamiseen. Verkkokurssimme käsittää 20 opetusmoduulia monipuolisine harjoituksineen ja tukitoimien opetuksineen, jotta onnistut koirasi koulutuksessa.

Kuinka pitkään materiaali on katsottavissa

Materiaali on katsottavissasi 12kk ostopäivästä lukien.

Verkkokurssi?

Tarjoajasta riippuen verkkokurssit ovat yleensä itseopiskelua ja kurssin läpikäymistä omaan tahtiin. Verkkokurssiamme on helppo toki suorittaa omaan tahtiin, koska materiaali on sinulla käytöstä ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkokurssillamme oppiminen perustuu enemmän kouluttajan sinulle valmiiksi tekemään koulutussuunnitelman noudattamiseen, jossa tietyt asiat opetetaan tietyssä järjestyksessä. Tällöin myös tulokset ovat parempia, eli koirasi oppii tarvittavat taidot. Kurssilla saat valmiin ohjeistuksen koirasi koulutukseen ja kouluttaja on tukenasi ja käytettävissäsi koko kurssi ajan. Harjoittelua motivoi myös muiden kurssilaisten yhteisö.

59,00 €99,00 €

Mitä verkkokurssiin sisältyy?

 • 20 opiskelumoduulia onnistuneiden ohitusten saavuttamiseksi
 • Luento ohitusongelmien syistä, käyttäytymisongelmasta ja asioista, jotka vaikuttavat koirasi ohitusongelmaan
 • Kouluttajan laatimat monipuoliset harjoitteet, joista voit poimia juuri sinun koirallesi tarvittavat harjoitukset
 • Vinkkejä koirasi hyvinvoinnin tueksi
 • Miten toimia jos ohitus epäonnistuu
 • Mitkä on tyypillimmät virheet, joita koulutuksessa tehdään ja miten voit välttää ne
 • Miten saan aikaiseksi pysyvää muutosta ohitusongelmiin
 • Videoidut ohjeet harjoituksiin ohitusongelmista kärsivien koirien avustuksella
 • Yhteinen keskusteluryhmä, jossa voit muiden ohitusongelmista kärsivien omistajien kanssa keskustella ja saada vertaistukea ongelmaan.

Kurssilla mukana

59,00 €99,00 €