Palvelut

Laadukkaita koiran koulutuksen palveluita

Dogscent tarjoaa laadukkaita koiran koulutuksen palveluita. Henkilökohtaisen koulutuksen lisäksi valittavanasi ovat nykyaikaiset verkkopalvelut koirasi koulutuksen tueksi. Nyt sinun ei enää tarvitse lähteä kouluttajan luokse, vaan voit opiskella koirasi koulutusta kotisohvalta käsin.

  Käyttäytymisklinikka

  Käyttäytymisklinikka on juuri sinua varten, joka tarvitset apua koirasi haastavan käyttäytymisen kanssa. Koiran kanssa elämän tulisi olla mahdollisimman mutkatonta. Se on tavoitteemme. Siksi autamme Sinua koirasi käyttäytymisongelmien kanssa.

  Luennot ja koulutuspalvelut

  Koulutuspalvelut on tarkoitettu seuroille, yhdistyksille ja yrityksille, jotka etsivät ammattitaitoista kouluttajaa tai luennoitsijaa jäsenistölleen tai asiakkailleen. Lue lisää.

  Pentutestaus

  Pentutestin tarkoituksena on auttaa kasvattajaa tai ostajaa valitsemaan parhaiten luonnettaan vastaavan pennun. Pentutesti on tarkoitettu kasvattajan tueksi, jotta pennulle löytyisi parhain mahdollinen koti.

  Well Care -koulutus

  Käsittelykoulutusta koirallesi. Haluamme, että koiran käsittely on käsittelijälleen turvallista ja koiralle miellyttävää. Siksi loimme Well Care koulutuspalvelut, jotta koirasi käsittely olisi miellyttävää, Teille molemmille.

  Yksityistunti

  Yksityistunneilla saat apua koirasi perustottelevaisuuden kouluttamiseen. Yksityistunnit ovat teitä varten, joiden aikatauluihin viikottaiseen harjoitteluun osallistuminen ei sovellu.