Luennot ja koulutuspalvelut

Workshop –koulutuspäivät

Workshop -koulutuspäivät on tarkoitettu seuroille ja yrityksille, jotka haluavat tarjota jäsenilleen tai asiakkailleen ammattimaisia koulutuspäiviä erilaisten käyttäytymis- tai koulutuksellisten haasteiden kanssa. Workshop päivät koostuvat luennosta ja lyhyistä, n. 20-30 min mittaisista yksilöllisistä koulutussessioista.

Kouluttajapalvelut

Etsitkö kouluttajaa? Tarjoamme yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille pienryhmille koulutuspalveluita pk-seudulla.

Luennot

Dogscent tarjoaa ammattimaisia luento kokonaisuuksia juuri Teidän tarpeisiinne. Mielenkiintoiset luentoaiheet ja tositarinoihin perustuvat case-esimerkit tempaavat mukaansa kokeneimmatkin koiraharrastajat. Luentojamme on päässyt kuuntelemaan niin pienissä kuin suuremmissa tapahtumissa, kuten rotuyhdistyksen kokouksissa, koiraseurojen koulutuksissa, yritysten tapahtumapäivissä, Lemmikkimessuilla ja Koiraexpo -tapahtumassa.

Tilauspalvelut

Tarjoamme seuroille, yhdistyksille, kasvattajille ja yksityisille tilauspalveluina myös luentojen ja/tai koulutusten yhdistelmiä. Toteuta monipuolinen tapahtumapäivä jäsenistöllesi, leirillesi, kasvattipäivääsi tai koira-alan tapahtumaasi.

Pyydä tarjous!

Workshop

Käyttäytymisongelma workshop

Käyttäytymisongelma workshopissa omistaja pääsee kouluttajan avulla paneutumaan koiran ongelmalliseen käyttäytymiseen. Saat käytännön ohjeita käyttäytymisen muuttamiseen sekä tarvittaviin tukitoimiin.

Vireenhallinta Workshop

Vireenhallinta on monen, varsinkin agilitykoiran omistajan haaste. Miten saada hallittua koiran virettä, joka voi joko nousta tai olla liian matala tilanteeseen nähden? Miten päästä autosta lähtöön hallitusti? Workshopin avulla opit hallitsemaan koirasi virettä haastavissa tilanteissa.

Paikalla pysyminen varmaksi – harrastuskoiran paikallaolo

Monen koiran paikallaolo alkaa rakoilla, kun koira odottaa innolla pääsyä harrastuskentälle. Harrastuskoiran into voi saada paikalla olon rakoilemaan ja koiran karkaamaan lähdöstä. Miten saada lähdössä pysymisestä luotettava? Workshopin tavoitteena on saada rakennettua koiralle luotettava paikallaolo harrastuslajista riippumatta.

Koulutuspalvelut

Kouluttaja- ja tilauspalvelut

Tarjoa asiakkaillesi tai jäsenillesi laadukasta koulutusta. Laajaa osaamista erilaisista kursseista. Erityisosaamista koirien käyttäytymisongelmista, kuten remmikäyttäytymisen haasteista, eri koiraharrastuslajien alkeista (rally-toko, toko, agility, pk-lajit) ja erikoisemmista koiran koulutuksista, kuten sienikoiran koulutus, aktivointi, temppu- ja naksutinkoulutus.

Meiltä myös tilauspalveluna seuroille, yhdistyksille, kasvattajille ja yksityisille koulutus- ja luentopalveluita.

Koti

Luennot

Dogscent tarjoaa ammattimaisia luento kokonaisuuksia juuri Teidän tarpeisiinne.

Suosittuja luentoaiheitamme

  • Koirien käyttäytyminen – Mitä siitä tiedetään
  • Ongelmakoiria? -koirien käyttäytymisongelmat
  • Koiran aktivointi- ja virikkeistäminen
  • Koiran persoonallisuus – miten huomioida koulutuksessa
  • Koiran käyttäytymisen huomioiminen jalostuksessa

Kaikki luennot saatavilla myös webinaareina, eli nettiluentoina. Tämä nykyaikainen keino mahdollistaa luennoitsijan tapahtumaanne ilman läsnäoloa, pelkkä nettiyhteys riittää.