Well Care -koulutus

Onko koirasi käsittelyssä haasteita? Eikö hoitotoimenpiteet onnistu? Puriko koira tai yrittikö purra, kun yritit sitä hoitaa?

Well Care - koulutusohjelmamme on suunnattu omistajille, jotka haluavat että koiran käsittely sujuu mutkitta ja on mukavaa sekä stressitöntä myös koiralle. Koulutukset on suunniteltu sekä käsittelyyn totutteluun että jo käsittelyhaasteita omaaville koirille ja heidän omistajilleen.

Well Care -palvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaisia kursseja koirien käsittelykoulutukseen eläinlääkäriasemille ja trimmaamoihin, sekä yksityistunteja kotikäyntinä käsittelyn opettamiseen ennen eläinlääkäriin tai trimmaamoon vientiä tai valitsemallasi toimipisteellä. Mikäli käsittely on jo haastavaa ja jopa ongelmallista, tarjoamme ammattimaista ja henkilökohtaista opastusta käsittelyongelmiin. Koulutus on sovellettavissa myös näyttelykoirille tuomarin käsittelyn koulutukseen.

Eläinlääkäriasemat ja trimmaamot

Well Care -kurssit ovat suunnattu eläinlääkäriasemille sekä trimmaamoihin, joissa käy asiakkaina koiria, joille käsittelyyn totuttaminen on erityisen tärkeää. Well Care -koulutusten avulla koiran hoitotoimenpiteet ovat sekä koiralle että hoitajalle miellyttäviä ja turvallisia.

Yksityistunnit

Yksityistunnit sopivat niin aikuisille koirille kuin pennuille, jotka kaipaavat käsittelyyn totuttamista. Mikäli koirasi käsittelyssä esiintyy jo haasteita, valitse tällöin ongelmanratkaisutunnit.

Ongelmanratkaisu

Joskus koira on ennättänyt jo muodostamaan käsityksen siitä, että käsittely on pelottavaa tai ahdistavaa. Tällöin tarvitaan koulutuksellisia taitoja ongelman ratkaisemiseksi. Tämä palvelu on sinua varten, mikäli koirasi pelkää tai se käyttäytyy aggressiivisesti käsiteltäessä, tai hoitotoimenpiteet eivät muutoin onnistu.

Koti

Well Care yksityistunti 30min

35,00 €

Käsittelyharjoittelun tarkoituksena on totuttaa koiraa erilaisiin hoitotoimenpiteisiin. Lyhyt 30min aika sopii erinomaisesti pienille pennuille.

Well Care yksityistunti 1h

60,00 €

Käsittelyyn totuttamista, jossa pystytään pidemmän koulutuskerran aikana harjoittelemaan useita erilaisia toimenpiteitä.

Well Care ongelmanratkaisu 30min

45,00 €

Joskus koira on ennättänyt jo muodostamaan käsityksen siitä, että käsittely on pelottavaa tai ahdistavaa, voidaan lyhyiden koulutuskertojen avulla totuttaa koiraa asteittain käsittelyyn.

Well Care ongelmanratkaisu 1h

79,00 €

Jos koiran käsittely on jo erittäin haastavaa, koirasi pelkää tai käyttäytyy aggressiivisesti käsiteltäessä, on koulutuksellisesti tärkeää löytää oikeanlaiset keinot käsittelyn sujumiseksi.