Yksityistunti

Yksityistunneilla saat apua koirasi perustottelevaisuuden kouluttamiseen. Yksityistunnit ovat teitä varten, joiden aikatauluihin viikottaiseen harjoitteluun osallistuminen ei sovellu. Tunnit soveltuvat niin pennuille kuin aikuisille koirille, sekä erityisesti koirille, joille ryhmässä harjoittelu ei onnistu esim. haukkumisesta, aggressiivisuudesta tai arkuudesta johtuvista syistä.

Tunneille luodaan sisältö tarpeidenne mukaan. Harjoittelu voi sisältää kontaktin parantamista, perustaitoja (istu, maahan, paikka, tänne), erityistaitojen treenausta (esim. nouto, rauhoittuminen), remmissä kävelyn harjoittelua tai vaikka koiraharrastuslajiin tutustumista (esim. rally-toko, toko, jäljestys, haku).

Käyttäytymissongelmia varten varaathan ajan käyttäytymisklinikalle.

Yksityistunnit Kirkkonummella tai kotikäyntinä asiakkaan luona, jolloin hintaan lisätään km-korvaus 0,53 € / km.

Koti

Yksityistunti 30min

35,00 €

Inteensiiviset harjoittelukerrat auttavat teitä eteenpäin arjen taidoissa. 30min koulutus sopii hyvin pennuille ja koirille, jotka eivät jaksa keskittyä koulutukseen pitkiä aikoja. Helppojen arkitaitojen opetteluun.

Yksityistunti 1h

49,00 €

1h koulutuksessa voidaan paneutua useampien taitojen harjoitteluun tai useamman (2-3) koiran koulutukseen. Harjoittelu voi sisältää kontaktin parantamista, perustaitoja (istu, maahan, paikka, luoksetulo), erityistaitojen treenausta (esim. nouto, rauhoittuminen), remmissä kävelyn harjoittelua tai vaikka koiraharrastuslajiin tutustumista (esim. rally-toko).