Pentuvalmennus

Seuraava valmennus alkaa 27.07.2020
Kesto 8 viikkoa

Mitä opit kurssilla?

 • Miten toimiva arki koiran kanssa pyörii
 • Miten opettaa pentu olemaan yksin kotona työpäivän ajan
 • Miten lenkillä kävellään kauniisti tutkien ympäristöä, mutta olematta reagoimatta muihin vastaantulijoihin liian innokkaasti
 • Kuinka rakennetaan luotettava luoksetulo, jotta voit pitää koiraasi vapaana
 • Miten rauhoitutaan, kun tulee vieraita tai olette vierailemassa
 • Miten totuttaa koira käsittelyyn sekä PALJON muita tavallisessa arjessa tarvittavia taitoja
 • Valmennuksen jälkeen sinulla on kotonasi tottelevainen hyvin käyttäytyvä pentu, joka tuo sinulle iloa

Kenelle valmennus sopii?

 • Ensimmäistä koiraa hankkiville
 • Koirakokemusta omaaville
 • Kokeneille koiraihmisille

Tieto lisääntyy. Koirankoulutus ja tietous koirien käyttäytymistä on lisääntynyt valtavasti viimeisten vuosikymmenten aikana. Koiramäärän kasvaessa myös edellytykset koiran pidolle kasvavat. Pentuvalmennus sopii kaikille pennun omistajille koirakokemuksesta riippumatta. Voit aloittaa kurssin suorittamisen jo ennen kuin pentu saapuu. Tällöin sinulla on kasa eväitä jo hyvissä ajoin miten lähteä liikkeelle ensimmäisten päivien ja viikkojen ajan. Olitpa ensimmäisen koiran omistaja tai kokenut koiraharrastaja, saat varmasti tarvittavia ohjeita pentusi alkutaipaleelle.

Pentuvalmennus

Kehitimme pennun omistajia varten uudentyyppisen, 8 viikon mittaisen verkossa käytävän pentuvalmennusohjelman, jotta sinun olisi helpompaa kasvattaa pennustasi tottelevainen koirakansalainen. Maailma muuttuu. Sen vuoksi haluamme tarjota Sinulle helpon tavan auttaa sinut alkuun pentusi koulutuksessa paikasta riippumatta. Valmennuksen avulla pentusi oppii tärkeät perustaidot, joiden avulla arki koiran kanssa sujuu mutkattomasti. Valmennuksessa opit kouluttamaan pennullesi oleellisimmat, arjen kannalta tärkeimmät taidot ja välttämään tyypilliset pennun koulutuksessa tapahtuvat virheet. Pentuvalmennuksen avulla opit kouluttamaan koirallesi taitoja, jotta yhteiselonne toimii mutkattomasti.

Olen koko urani ajan työskennellyt pääosin koirien käyttäytymisongelmien parissa. Tyypillisimmät ongelmat juontavat juurensa pentuajalta, jossa tietyt asiat jätetään pennulle opettamatta ja joiden seurauksena pentu oppii ei -toivottuja tapoja käyttäytyä. Valmennuksessa opetan sinulle, miten voit välttää nämä sudenkuopat ja saada koulutettua pennustasi hyvin käyttäytyvän koiran. Arki sujuu huomattavasti helpommin ja mutkattomammin, kun koirasi käyttäytyy odottamallasi tavalla ja voit olla ylpeä hyvin käyttäytyvästä lemmikistäsi. Varaa paikkasi pentuvalmennuksesta nyt.

Pennun koulutus on prosessi

Pentuaika on haastavaa aikaa, paitsi koiralle myös omistajalle. Usean koiran omistaja pohtii: ”kuinka saisin koulutettua koirastani yhteiskuntakelpoisen kumppanin”? Kun pennun ensimmäisen vuoden koulutukseen panostaa huolella, voi koiran kanssa nauttia arjesta huolettomammin.

Pennun koulutus jatkuu vähintään vuoden ikään saakka ja usein sen yli. Koska ensimmäinen vuosi ja itseasiassa ensimmäiset kuukaudet uuden pentusi kanssa ovat tärkeimmät, silloin ei kannata jäädä aikailemaan. Hyödynnä tämä aika mahdollisimman tehokkaasti kouluttaen ja opastaen koiraasi meidän maailmaamme, jotta saat vierellesi uskollisen ja tottelevaisen kumppanin jopa 15-vuoden ajaksi. Anna meidän auttaa sinua tämän tärkeän koulutusvaiheen aikana.

Mitä valmennuksessa opetellaan

Verkkovalmennuksessamme opetellaan asioita, miten toimiva arki koiran kanssa pyörii. Miten opettaa pentu olemaan yksin kotona työpäivän ajan. Miten lenkillä kävellään kauniisti tutkien ympäristöä, mutta olematta reagoimatta muihin vastaantulijoihin liian innokkaasti. Kuinka rakennetaan luotettava luoksetulo, jotta voit pitää koiraasi vapaana. Miten rauhoitutaan, kun tulee vieraita tai olette vierailemassa. Miten totuttaa koira käsittelyyn sekä PALJON muita tavallisessa arjessa tarvittavia taitoja. Harjoitukset ovat helppoja ja kaikille koirille sopivia. Valmennuksen jälkeen sinulla on kotonasi tottelevainen hyvin käyttäytyvä pentu, joka tuo sinulle iloa. Varaa paikkasi seuraavalta valmennukselta nyt!

Mitä valmennukseen sisältyy?

 • viikottaiset video- sekä kirjalliset ohjeet Ohjeet on koottu niin, että voitte harjoitella erilaisia taitoja pentusi kanssa vaiheittain. Ohjevideot ovat katsottavissa koko valmennuksen ajan, joten voit palata harjoituksiin silloin kun niitä tarvitset. Pystyt ohjeiden avulla seuraamaan pentusi kehitystä koko valmennuksen ajan. Tulet huomaamaan valmennukset lopussa, että luonasi asuu pentu, joka on kasvun ohessa kerryttänyt paljon tärkeitä taitoja, joita se tulee tarvitsemaan elämänsä aikana.
 • 3 webinaaria joissa kouluttaja kertoo tärkeistä taidoista, miten yhteiselo pennun kanssa sujuu parhaiten. Saat paljon käytännön vinkkejä sujuvaan arkeen pentusi kanssa, sekä miten kehityt itse koiran kouluttajana.
 • Q&A -tunnin jossa voit kysyä kouluttajalta mieltäsi askarruttavia asioita pentusi koulutukseen liittyen.
 • Keskusteluryhmän jossa voit keskustella muiden kurssilaisten kanssa, jakaa onnistumisia ja kuulumisia sekä kysellä vinkkejä. Toisten samassa tilanteessa olevien pennun omistajien kannustamana harjoittelu on paljon hauskempaa ja tehokkaampaa.

Usein kysyttyä

Menisinkö koirakouluun pentukurssille vai valitsisinko verkkovalmennukseen?

Mene molempiin. Tällöin saat kahden kouluttajan tuen pentusi koulutukseen. Pentuaika on tärkein aika koiran koulutuksen osalta, jonka voi käyttää vain kerran. Tämä aika kannattaa hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti, koska sen vaikutukset näkyvät koiran koko loppuelämän ajan, eli ehdottomasti suosittelen osallistumaan molempiin. Kun olet valmennuksessa opetellut perustaidot, voit ylpeänä esitellä opittuja taitojanne ja hyvin käyttäytyvää pentuanne pentukurssilla. Pentukurssi on mahtava tilaisuus harjoitella opeteltuja taitoja häiriössä. Huolehdithan kuitenkin, että kouluttajalla on riittävä pätevyys ja ajantasaista tietoa ja menetelmiä koulutuksissaan.

En pääse osallistumaan ko. kellonaikaan. Onko kursseja muuhun kellonaikaan/muina viikonpäivinä?

Valmennusten livelähetykset ja tehtävät julkaistaan aina kyseiseen aikaan, mutta ne ovat katsottavissa sinulle sopivaan aikaan tallenteena koko valmennuksen ajan. Ei haittaa vaikka et pääsisikään osallistumaan tuolloin. Sinulla on silti kouluttajan ja ryhmän tuki käytettävissäsi.

Verkkokurssi vs. verkkovalmennus

Tarjoajasta riippuen verkkokurssit ovat yleensä itseopiskelua ja kurssin läpikäymistä omaan tahtiin. Verkkovalmennustamme on helppo toki suorittaa omaan tahtiin, koska materiaali on sinulla käytöstä ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkovalmennuksessamme oppiminen perustuu enemmän kouluttajan sinulle valmiiksi tekemään koulutussuunnitelman noudattamiseen. Tällöin myös tulokset ovat parempia, eli pentusi oppii tarvittavat taidot. Valmennuksessa saat valmiin ohjeistuksen pentusi koulutukseen ja valmentaja on tukenasi ja käytettävissäsi koko valmennuksen ajan. Harjoittelua motivoi myös muiden valmennettavien yhteisö.

Valmennus on juuri alkanut ja missasin sen. Haluaisin jo opettelemaan tärkeitä taitoja.

Ei hätää. Voit osallistua mukaan jo alkaneelle valmennukselle. Kaikki materiaali on nähtävilläsi koko valmennuksen ajan. Ensimmäinen livewebinaari tosin jäi väliin mutta ei hätää, sekin löytyy materiaaleista tallenteena. Ota yhteys kouluttajaan, mikäli haluat mukaan jo alkaneeseen valmennukseen.

39,00 €

Mitä valmennukseen sisältyy?

 • Helpot videoidut harjoitukset pentusi koulutukseen
 • Kouluttajan tuen valmennuksen ajan
 • Kirjalliset ohjeet koulutuksen tueksi
 • Keskustelupalstan, jossa voit keskustella ja jakaa onnistumisiasi muiden pennunomistajien kanssa
 • Apua mahdollisiin haasteisiin pennun kanssa

Valmennuksessa mukana

39,00 €