fbpx

Rekisteriseloste

Dogscent tietosuojaseloste ja markkinointirekisteri

24.5.2018

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Dogscent tmi (Y-tunnus 2200787-9)
33470 Ylöjärvi

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Emmi Kollani
Sähköposti info@dogscent.fi

REKISTERIN NIMI

Dogscent tmi:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Dogscentin asiakkaaksi Dogscentin verkkosivuilla tai muun asiakassuhteen kautta.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Dogscentin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakassuhteen hoitaminen, tapahtumista tiedottaminen, koiranomistajille ja koirista kiinnostuneille suunnatun informaation jakaminen ja mainostaminen.Tietoja voidaan käyttää Dogscentin toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Dogscentin rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia, asiakkaan itse palveluun antamiaan tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Dogscentin käytössä. Tietoja ei luovuteta Dogscentin ulkopuolelle, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Dogscentin tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Dogscentin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella.

                                                           

MARKKINOINTIREKISTERI

Dogscent on koiranomistajille ja koirista kiinnostuneille suunnattu, Dogscent tmi ylläpitämä verkkosivusto, some-tilejä ja uutiskirjeen sähköpostilistaa ylläpitävä yritys.

Dogscent kerää tietoja verkkosivujen kävijöistä, asiakasvarauksen tehneistä ja sähköpostilistalle liittyneistä henkilöistä. Dogscentilla on myös pääsy tietoihin some-tilien seuraajista, mutta tätä tietoa ylläpitävät kyseisiä some-palveluita tarjoavat yritykset.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste jakautuu seuraavasti:

Sähköpostilistan osalta tietojen käsittelyn peruste on henkilön antama suostumus. Henkilöt liittyvät listalle rekisteröityessään palveluun ja voivat poistua listalta itse. Tietoja käytetään sähköpostien lähettämiseen. Sähköpostit voivat sisältää Dogscentin toimintaan tai koira-aiheisiin liittyvää sisältöä, tiedotteita ja mainontaa.

Verkkosivuston kävijöiden osalta käsittelyn peruste on käsittelijän oikeutettu etu. Tietoja käsitellään verkkosivuston käytön seurantaan ja tilastointiin, mainonnan ohjaamiseen ja mittaamiseen sekä verkkosivuston palvelujen tarjoamiseksi.

Tietoja säilytetään sähköpostilistan osalta niin kauan kuin henkilö on sähköpostilistan tilaajana.

Voit tarkistaa omat tietosi, pyytä poistamaan tietosi tai korjata tietojasi lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info@dogscent.fi. Rajoitamme sähköpostilistan tietojen katselu- ja muutospyynnöt sähköpostiin siksi, että sähköpostiosoite on sähköpostilistan ainoa tunnistetieto. Siksi ainoa tapa varmistaa, että tietojen pyytäjä on sähköpostitilin omistaja ja vastaanottaa pyyntö kyseisestä sähköpostiosoitteesta. Rekisteri sisältää asiakkaan ilmoittamat tiedot. Sähköpostitse asiointi ei vaaranna henkilötietoja, sillä muita henkilötietoja kuin sähköpostiosoitetta ei lähetetä sähköpostin välityksellä.

Verkkosivuston käytöstä kerättyjä tietoja emme voi antaa, sillä Dogscentilla ei ole keinoa tunnistaa käyttäjiä, vaikka käyttäjien IP-osoitteet tallennetaankin. Samoin kuin tieto kävijän katsomista sivuista, sivustolla käytetystä ajasta sekä muita tavanomaisia verkkoanalytiikan mittaustietoja.

Säännönmukaisia tietolähteitä ovat verkkosivusto, vuorovaikutukset lähetettyjen sähköpostien kanssa ja henkilöt itse.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Dogscentin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Tiedot sijaitsevat suojatuissa palvelinympäristöissä ja niihin pääsy edellyttää kirjautumista. Tietoja voidaan käsitellä EU:n ulkopuolella Privacy Shield -sopimuksen, tai vastaavan, puitteissa.

Dogscent sivustolla käytetään evästeitä. Voit estää evästeiden käytön selaimen asetuksista. Evästeiden käyttöön voit tutustua tarkemmin esimerkiksi tästä viestintäviraston kuvauksesta evästeiden toiminnasta

Ylöjärvellä  24.5.2018

Dogscent

Toimialue:
Pk- seutu
Kysy tarjousta myös muualle Suomeen.

Emmi Hakio
info@dogscent.fi
www.dogscent.fi

Facebook

Tilaa uutiskirjeemme

© Dogscent. Toteutus hakio.fi