fbpx

Uudistusten aika

Dogscent on viettänyt hiljaiseloa hetken aikaa artikkelien, doginaarien ja muiden julkaisujen kanssa. Olemme pohdiskelleet mihin suuntaan kehitämme toimintaamme ja mitä kaikkea haluamme koiraihmisille tarjota.

Myös paljon muutoksia on tapahtunut, eli päätoimipaikkamme siirtyi loppukesästä Pirkanmaalta PK-seudulle. Teen vastaanottoja ympäri Suomen ja verkkokonsultaatioihin tällä muutoksella ei ole vaikutusta.

Myös valmistuminen Tampereen Yliopiston Käyttäytymisanalyysiperusteisesta eläinkouluttaja koulutuksesta alkaa olla pikkuhiljaa käsillä, eli ammattitaitoa on kehitetty entisestään. Tärkeä osa eläinkouluttajan ammattia on, että on valmis kehittämään omaa tietotaitoaan, koska eläintutkimukset ja tietous eläinten käyttäytymisestä lisääntyy koko ajan.

 

PALVELUTARJONTA

Palvelutarjonnassa haluamme keskittyä omistajan ja koiran välisen hyvinvoinnin kehittämiseen. Siitä syystä haluamme panostaa käytöskoulutukseen ja konsultaatiopalveluihin, jotta yhteiselo oman lemmikin kanssa olisi mahdollisimman mutkatonta. Keskitymme jatkossa tarjoamaan kotikäyntinä koulutuspalveluita. Näin ollen pystymme keskittymään mm.koiran kanssa ilmeneviin käytösongelmiin siinä ympäristössä, missä niitä esiintyy. Koulutuksissa pyritään jättämään mahdollisimman paljon aikaa konkreettisille harjoituksille, jotta omistajan on helpompaa jatkaa koulutusta omatoimisesti. Myös useamman kerran koulutuspaketit ovat tulossa valikoimaan.

Toinen oma missioni on koiran omistajien tietotaidon lisääminen. Tietotaidon puute nähdään jo yleisenä ongelmana, jonka seurauksena mm. koirien hyökkäykset ovat olleet suuri puheenaihe viime aikoina.  Koiramäärän valtava kasvu tuo mukanaan omia haasteita, joten haluan olla rakentamassa parempaa elämää koiran kanssa. Tulossa on mm. luentomateriaalia ja konsultaatiopalveluita koiran hankintaan liittyen.

Jos tulevaisuuden verhoa halutaan hieman raottaa, on omasta mielestä käytösongelmista kiinnostavimman, eli remmikäytösongelmien osalta tulossa uusia tuulia koulutustarjonnan myötä. Tästä tulette kuulemaan lisää myöhemmin. Ole siis kuulolla!

Oikein mukavaa syksyä ja kuulemisiin!

-Emmi-

8.2.2019

0 responses on "Uudistusten aika"

  Leave a Message

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Dogscent

  Toimialue:
  Pk- seutu
  Kysy tarjousta myös muualle Suomeen.

  Emmi Hakio
  info@dogscent.fi
  www.dogscent.fi

  Facebook

  Tilaa uutiskirjeemme

  © Dogscent. Toteutus hakio.fi