Eroahdistus koiralla

Mitä opit kurssilla?

Eroahdistus ja muut yksinolo-ongelmat ovat hyvin tyypillisiä ongelmia, joiden vuoksi koiran kanssa hakeudutaan ammattilaisen apuun. Yksinolo-ongelmia esiintyy jopa 40% koirista. Tyypillisimpiä oireita ovat ääntely (ulvominen, haukkuminen, vinkuminen), omistajan perään pyrkiminen ja ulospääsyteihin kohdistuva tuhokäyttäytyminen tai omistajien tavaroiden tuhoaminen, sisälle tarpeiden tekeminen ja levottomuus yksinollessa.

Oletko jo kokeillut erilaisia keinoja, mutta tuloksetta?

Oletko kokeillut tarjota koirallesi tekemistä, johon se ei koskekaan yksinollessaan? Oletko yrittänyt jättää koiraa oven tai portin taakse ja odottaa, että koira hiljenee, jotta pääsisit palkkaamaan koiran? Ehkä kenties olet kokeillut jopa suihkepantaa ääntelyn ennaltaehkäisemiseksi, mutta mikään näistä keinoista ei ole tuottanut apua ongelmaan? Nämä keinot ovat tyypillisiä, joita yksinolo-ongelmien kanssa kokeillaan, mutta useimmalle niistä ei ole apua. Ne yleensä jopa pahentavat ongelmaa. Eroahdistunutta koiraa nimensä mukaisesti ahdistaa omistajasta erossa oleminen, joten on tärkeää että hoidamme oireiden (mm.ääntely, tuhoaminen) sijaan koiran ahdistusta, jolla saamme oireetkin poistumaan. Verkkokurssilla saat monia erilaisia vinkkejä koulutuksen tueksi, joista voitte valita juuri Sinun koirallesi sopivimmat ohjeet.

Yksinolo-ongelmat ovat yksi yleisimmistä koirien käyttäytymisongelmista

Olen koko urani ajan työskennellyt pääosin koirien käyttäytymisongelmien parissa. Lähes kolmasosa asiakkaistani pyytää apua koiran yksinolo-ongelmiin. Eikä ihme, koira on sosiaalinen eläin ja kiintyy usein voimakkaasti ihmisiin. Eroon joutuminen tai yksinjääminen saattaa koiraa pelottaa ja ahdistaa. Mikäli koiraa yksinoleminen ahdistaa on tärkeää, että ongelmaan puututaan oikeilla keinoilla. Auttamalla koiraa ymmärtämään, että yksinjääminen on turvallista ja koira voi levollisin mielin rauhoittua lepäämään yksinolo ajaksi. Verkkokurssilla opit kuinka opettaa koirallesi yksinolemisen taidon.

Eroon yksinolo-ongelmista

Hei, tässä on Grunde. Grunde kärsii eroahdistuksesta. Grunde ääntelee, ulvoo ja haukkuu yksin joutuessaan, se kiipeilee pöydillä, repii tavaroita, pyrkii omistajan perään ja on hyvin ahdistunut ja levoton joutuessaan eroon omistajasta. Grunde toimii videoillamme opettajan roolissa, sillä opetusmateriaalimme on kuvattu oikeasti yksinolo-ongelmista kärsineen koiran harjoittelusta kohti parempaa yksinoloa. Tule opettelemaan Grunden avustuksella, miten yksinolosta rakennetaan koiralle koulutusohjelmamme avulla uudenlainen lepoaika ilman ahdistusta.

Grunde

Kenelle verkkokurssi sopii?

  • Koirien omistajille, joilla esiintyy ongelmia yksinolossa.
  • Kouluttajille, jotka haluavat oppia toimimaan yksinolo-ongelmien parissa

Yksinolo-ongelmat ovat häiritseviä niin omistajalle, naapureille kuin itse koirallekin. Siksi on tärkeää, että saat oikeanlaista ja kokonaisvaltaista apua koirasi koulutukseen.

Usein kysyttyä

Eroahdistus koiralla

59,00 €79,00 €

Mitä verkkokurssiin sisältyy?

  • Luento eroahdistuksesta ja syistä eroahdistuksen taustalla
  • Kouluttajan laatima vaiheittainen koulutusohjelma, josta voit poimia juuri sinun koirallesi sopivaan vaiheeseen toimivat ratkaisut
  • Vinkkejä ahdistuksen lievittämiseen
  • Koiran hyvinvointiin liittyvien tekijöiden huomioiminen käyttäytymisen muutoksen tukemisessa
  • Videoidut ohjeet harjoituksiin eroahdistuksesta kärsineen koiran avustuksella
  • Yhteinen keskusteluryhmä, jossa voit muiden eroahdistuksen tai yksinolo-ongelmien kanssa painivien omistajien kanssa keskustella ja saada vertaistukea ongelmaan.

Kurssilla mukana

59,00 €79,00 €