Pentukurssi verkossa

Kesto 8 viikkoa

Mitä opit kurssilla?

4 TUNTIA OPETUSMATERIAALIA, joissa opit mm. seuraavia asioita...

 • Miten toimiva arki koiran kanssa pyörii
 • Miten opettaa pentu olemaan yksin kotona työpäivän ajan
 • Miten lenkillä kävellään kauniisti tutkien ympäristöä, mutta olematta reagoimatta muihin vastaantulijoihin liian innokkaasti
 • Kuinka rakennetaan luotettava luoksetulo, jotta voit pitää koiraasi vapaana
 • Miten rauhoitutaan, kun tulee vieraita tai olette vierailemassa
 • Miten totuttaa koira käsittelyyn sekä PALJON muita tavallisessa arjessa tarvittavia taitoja
 • Valmennuksen jälkeen sinulla on kotonasi tottelevainen hyvin käyttäytyvä pentu, joka tuo sinulle iloa

Kenelle verkkokurssi sopii?

 • Ensimmäistä koiraa hankkiville
 • Koirakokemusta omaaville
 • Kokeneille koiraihmisille

Tieto lisääntyy. Koirankoulutus ja tietous koirien käyttäytymistä on lisääntynyt valtavasti viimeisten vuosikymmenten aikana. Koiramäärän kasvaessa myös edellytykset koiran pidolle kasvavat. Pentukurssi verkossa sopii kaikille pennun omistajille koirakokemuksesta riippumatta. Voit aloittaa kurssin suorittamisen jo ennen kuin pentu saapuu. Tällöin sinulla on kasa eväitä jo hyvissä ajoin miten lähteä liikkeelle ensimmäisten päivien ja viikkojen ajan. Olitpa ensimmäisen koiran omistaja tai kokenut koiraharrastaja, saat varmasti tarvittavia ohjeita pentusi alkutaipaleelle.

Pentukurssi verkossa

Kehitimme pennun omistajia varten uudentyyppisen, 8 viikon mittaisen verkossa käytävän pentukurssin, jotta sinun olisi helpompaa kasvattaa pennustasi tottelevainen koirakansalainen. Maailma muuttuu…

Usein kysyttyä

Menisinkö koirakouluun pentukurssille vai valitsisinko verkkokurssin?

Mene molempiin. Tällöin saat kahden kouluttajan tuen pentusi koulutukseen. Pentuaika on tärkein aika koiran koulutuksen osalta, jonka voi käyttää vain kerran. Tämä aika kannattaa hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti, koska sen vaikutukset näkyvät koiran koko loppuelämän ajan, eli ehdottomasti suosittelen osallistumaan molempiin. Kun olet verkkokurssilla opetellut perustaidot, voit ylpeänä esitellä opittuja taitojanne ja hyvin käyttäytyvää pentuanne pentukurssilla. Pentukurssi on mahtava tilaisuus harjoitella opeteltuja taitoja häiriössä. Huolehdithan kuitenkin, että kouluttajalla on riittävä pätevyys ja ajantasaista tietoa ja menetelmiä koulutuksissaan.

Verkkokurssi?

Tarjoajasta riippuen verkkokurssit ovat yleensä itseopiskelua ja kurssin läpikäymistä omaan tahtiin. Verkkokurssiamme on helppo toki suorittaa omaan tahtiin, koska materiaali on sinulla käytöstä ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkokurssillamme oppiminen perustuu enemmän kouluttajan sinulle valmiiksi tekemään koulutussuunnitelman noudattamiseen, jossa tietyt asiat opetetaan tietyssä järjestyksessä. Tällöin myös tulokset ovat parempia, eli koirasi oppii tarvittavat taidot. Kurssilla saat valmiin ohjeistuksen koirasi koulutukseen ja kouluttaja on tukenasi ja käytettävissäsi koko kurssi ajan. Harjoittelua motivoi myös muiden kurssilaisten yhteisö.

Verkkokurssi on juuri alkanut ja missasin sen. Haluaisin jo opettelemaan tärkeitä taitoja.

Ei hätää. Voit osallistua mukaan jo alkaneelle verkkokurssille. Kaikki materiaali on nähtävilläsi koko verkkokurssin ajan.

29,00 €39,00 €

Mitä verkkokurssiin sisältyy?

 • Helpot videoidut harjoitukset pentusi koulutukseen
 • Kouluttajan tuen valmennuksen ajan
 • Kirjalliset ohjeet koulutuksen tueksi
 • Keskustelupalstan, jossa voit keskustella ja jakaa onnistumisiasi muiden pennunomistajien kanssa
 • Apua mahdollisiin haasteisiin pennun kanssa

Uudistamme pentuverkkokurssia. Uusi verkkokurssi julkaistaan helmikuussa 2021

Saat viimeisimmän pentuvalmennuksemme nyt hintaan 29€

Kurssilla mukana

29,00 €39,00 €